Testimonials

De Chaps zijn makkelijk in gebruik en een echte aanwinst voor mijn garderobe – Tumi

Hi!
Ik ben Tumi Pangalila, architect en sieradendesigner bij GemsByTumi en wil bij presentaties representatief voor de dag komen.

Op de Winterfair 2011 in Hilversum zag ik Chaps Bootfashion met mode accessoires die ik nog niet eerder gezien had. Met de beenkappen van Chaps Bootfashion kan ik mijn klassieke korte laarsjes snel omvormen tot een stijlvol mode item. De Chaps zijn makkelijk in gebruik en een echte aanwinst voor mijn garderobe. En, bijkomend voordeel, ze zijn heerlijk warm in de winter!

Chaps zijn voor mensen die van afwisseling houden – Marianne

In november 2011 heeft mijn zus Yvonne, Patricia geholpen op de SundayMarket te Amsterdam. Ze vertelde enthousiast wat ze had verkocht en hoe ze dat aan de man had gebracht.

Ze adviseerde mij om de Chaps te kopen, want sinds ik orthopedische schoenen draag, vond ik dat ik geen rokken en jurken meer kon dragen. De combinatie vond en vind ik vreselijk lelijk. De lompe schoenen bij een mooie rok of jurk. Mijn zus wist dat ik graag weer rokken en jurken wilde dragen. Ik wilde de keuze terug om de ene dag een rok en de andere dag een broek te dragen, maar ook een broek met strakke pijpen.

Uiteindelijk heeft zij mij in contact gebracht met Patricia.

Het was voor haar nog een hele toer om een goede mal voor mijn Chaps te maken. Door mijn orthopedische schoenen moest het een en ander aan de standaard worden veranderd. Maar Patricia is handig en het lukte hartstikke goed. De Chaps draag ik met veel plezier en ik combineer ze met alle soorten broeken en de sportievere jurken en rokken. Eindelijk heb ik weer een keuze wat ik wil dragen!

Het leuke van de Chaps is dat ik de ene dag blauwe, de andere dag zwarte en soms op zomerse dagen ook korte Chaps draag. Ik word dikwijls aangesproken in de bus of metro. Dat ik zulke leuke laarzen aan heb en waar ik die vandaan heb. Gelukkig heb ik van Patricia een aantal visitekaartjes gekregen. Die geef ik dan aan de mensen.

Ik beleef veel plezier aan de Chaps en voel me daardoor minder beperkt.

Wie ik ben?

Ik heet Marianne,  in 2004 heb ik een ongeluk gehad waardoor ik orthopedische schoenen moest gaan dragen.

Ik werk als hoofdadministrateur en ben momenteel bezig met een HBO studie BE.

Uit mijn verhaal zou de conclusie kunnen worden getrokken dat de Chaps alleen voor mensen met orthopedische schoenen van nut zijn. Niets is minder waar. Ze zijn een uitkomst voor mensen met kleine schoenmaten of mensen die meerdere laarzen zouden willen hebben. Kortom voor mensen die van afwisseling houden.

Dat is de reden dat ik de Chaps iedereen zou aanraden.

 

Als ik ze aan heb voel ik mij echt een prinsesje! – Kirani

test 2Ik ben Kirani en dertien jaar oud. Ik ga na de zomer naar de HAVO. Toen ik met mijn moeder voor haar werk meeging naar een  event voor vrouwen zag ik in een vitrinekast echt de mooiste chaps ooit, met allemaal glitters!!! Ik moest ze gewoon hebben. Gelukkig kocht mijn moeder ze gelijk voor me, als ik ze aan heb voel ik mij echt een prinsesje! (april 2013)

Een sieraad voor elke schoen!! – Grace

SONY DSCMijn naam is Grace, eigenaar van de webshop www.Gracy.nl , Exclusive Women’s Fashion. Chaps Bootfashion & more kwam ik tegen in de Jaarbeurs tijdens het What Women Want Event. Daar zag ik een paar zwart met zilverkleurige glitter chaps en ik wilde ze HEBBEN! Ik vind ze fantastisch mooi. Ze maken elke eenvoudige schoen of laars opzienbarend mooi!

Ik ga er zeer beslist nog meer aanschaffen : een sieraad voor elke schoen!!

Ik heb de chaps al bij vriendinnen van harte aanbevolen.

Pin It on Pinterest

Share This